“Hoe lang bedraagt de levertijd?”

Indien de bestelde producten op voorraad zijn, bedraagt de levertijd maximaal 5 werkdagen na bestelling. Ook als je kiest voor een personalisatie zoals het bedrukken van een naam.
Indien je kiest voor het zelf samenstellen van je producten is de levertijd standaard 2 a 3 weken na bestelling.

Wij informeren je hier altijd over via de bevestigingsmail van je bestelling.

Indien je vooraf zekerheid wil hebben over de levertijd kan je ons een e-mail sturen, een contactformulier invullen of ons een bericht sturen via onze socials.

“Zijn jullie producten wel veilig?”

Jazeker, onze producten worden uitsluitend gemaakt van Europees gecertificeerde materialen en zijn zo samengesteld dat risico op stikgevaar voor 100% wordt vermeden.

“Worden de Babynestjes geleverd inclusief dekentje?”

Ja, onze babynestjes worden standaard geleverd inclusief bijpassend dekentje van ongeveer 50cm bij 70cm.

Kunnen de producten gewassen worden in de wasmachine?”

Al onze textielen kunnen worden gewassen in de wasmachine tot maximaal 30 graden met uitzondering van babynestjes en producten met muziekdoosje.
Onze textielen mogen absoluut niet in de droger of gestreken worden. Stomen mag wel.

Babynestjes kunnen op eigen risico in de wasmachine gewassen worden. Wij hebben zelf goede ervaringen met de volgende wasinstructies:
1.) Haal het matrasje uit het nestje en strik het lint goed vast.
2.) Was het nestje op een handwasprogramma van maximaal 30 graden en centrifugeprogramma van maximaal 400 touren.
3.) Laat het nestje drogen op een wasrek.

“Leveren jullie internationaal?”

Ja, wij verzenden wereldwijd. Als je bij het afrekenen je adresgegevens invoert worden de verzendkosten standaard berekend.
Indien je vragen hebt over de verzendtijd kan je contact met ons opnemen via e-mail (info@sewlief.nl) of via het contactformulier.

“Kan ik staaltjes aanvragen?”

Jazeker, Dit kan via het contactformulier of via e-mail (info@sewlief.nl). Wij vragen een kleine vergoeding voor het verzenden van staaltjes van stoffen naar wens. Zodra je een bestelling plaatst bij ons zullen wij het door jou betaalde bedrag voor de staaltjes in mindering brengen van het totaalbedrag van je bestelling (soort van statiegeld principe).

“Moet ik Batterijen vervangen van het muziekdoosje?”

Nee, onze muziekdoosjes werken met een mechanisch aandraaisysteem zonder batterijen.

“Blijven de bedrukkingen goed zitten op de Sew Lief producten?”

Jazeker, wij gebruiken alleen premium kwaliteit vinyl in allerlei kleuren en soorten (mat, glanzend, glitter, patroon). Deze bedrukken wij met de grootste zorg en uiterst nauwkeurig. Als je onze wasvoorschriften aan houdt kan er niets mis gaan.